Nimeline katsikukingitus või nimeline kaisukas lapsele sünnipäevaks

Nimeline katsikukingitus, nimeline kaisuloom lapsele

Nimeline kingitus on eriline ja meeldejääv, kuna igaüks armastab näha ja kuulda enda nime :). Nii endale kui oma lastele kingitud nimelised kingitused hoitakse alati alles ning need ei leia teed keldrisse peitu või prügimäele.

MiaPuPe käsitöö mänguasjad on erilised ka niisama, kuid kui on soov saadaNimeline kõrin midagi veel erilisemat, siis saab igale mänguasjale tikkida peale nime, kuupäeva või muu soovitud teksti (soovitavalt mitte väga pika :)). Nii saab igaühele tõeliselt temale mõeldes tehtud kingituse.

Kuidas nimeline toode tellida? See on väga lihtne: vali meie mänguasjade ja fantaasiategelaste seast välja endale meelepärane, vali toote juures olevast rippmenüüst personaliseeringu variant (kas nimi, nimi+süda, nimi+kuupäev või enda tekst) ning lisa personaliseeringu kirjelduse kasti tekst, mida soovid, et mänguasjale tikime. Ülejäänu jäta juba meie hooleks :).

Nimelise toote tellimisel võib juhtuda, et me ei jõua panna pakki teele järgmisel tööpäeval nagu tavaliselt, kuid teeme seda hiljemalt kolme tööpäeva jooksul. Kui Sul on väga kiire soov, siis anna sellest meile kindlasti teada ja leiame lahenduse :).

Kirjuta oma kommentaar