MiaPuPe - Sinu ja Sinu lapse salasõber

Mariel ja Mia

MiaPuPe lugu kirjutati sarnaselt paljude teiste lugudega tähtedesse tõenäoliselt juba väga ammu. Meie - Marieli, Marju ja Mia - osaks on olnud see lugu üles leida ja ellu äratada. Lugu on pikk ja huvitav ning me oleme selle lugemisega alles alguses. Ja me ei kiirusta - milleks tõtata ja kiiresti lõpp teada saada, kui teekond ise on palju huvitavam :). Iga väikseimgi varjund on väärt avastamist ja tunnetamist, sest muidu jääb lugu poolikuks - on vaid kaaned ilma sisuta.

MiaPuPe tuumaks on laps oma kõiksuses ja meie missiooniks on toetada ja pikendada lapseks olemist nii kaua kui vähegi võimalik ning aidata kaasa sellele, et meie laste ja lastelaste lapsepõlv oleks õnnelik ning nad suudaksid õnnelike ja emotsionaalselt tervete täiskasvanutena aidata kaasa parema maailma loomisele. Et igaühes meist säiliks lapse helgus ja rõõm, lapse siirus ja naer, lapse headus ja soojus. Olenemata sellest, kui vana või millisel ühiskondlikul positsioonil keegi parajasti on.


Meie püüe on teha mänguasju, mis ergutavad lapse meeli ning pakuvad turvatunnet ehk rõhk on mänguasja disainil ja mõttel. See, et MiaPuPe mänguasjad on lisaks veel ka käsitsi tehtud, on oluline lisandväärtus :). Meie mänguasjades on eriline soojus ja hing, need on disainitud ja valmistatud lapsele mõeldes ja temale head soovides. Selline käsitöö mänguasi toetab lapse hingelist ja emotsionaalset arengut tunduvalt rohkem kui ükskõik milline küll lahe ja moodne, kuid kusagil kaugel kellegi tundmatu liinitöölise poolt tehtu. 

Lisaks väikestele vajavad ka suuremad ja juba päris suured lapsed (loe: täiskasvanud) kedagi, kellele oma mured ja rõõmud usaldada - miks mitte ei võiks selleks olla üks pehme kaisuloom või kiiksuga fantaasiategelane, kes kaasa elab ja nõugi annab, kui vaid oskad kuulata. Nagu salasõber, kellest keegi ei pea teadma, kuid kelleta ometi ei saa :).

Nagu öeldud, on meie lugu alles alguses. Oleme tegutsenud küll juba 3,5 aastat, kuid meie jaoks on see alles algus. Me ei taha olla ülikiire ja pealiskaudse maailma teenriteks, meie astume oma teed väikeste, kuid rõõmsate sammudega ning kutsume ka Sind sellest osa saama - liitu meie meililistiga ning luba meil jagada Sinuga oma teekonda ja rõõmu :).

MiaPuPe - Sinu ja Sinu lapse salasõber :).

P.S. Loe siit, kes meist mida teeb ja kus meid kohata võib.

Kirjuta oma kommentaar