Nüüd saad meilt tellida ka personaliseeritud või päris oma disainiga kaarte

MiaPuPe nimeline õnnitluskaart

MiaPuPe ei tee lihtsalt asju, iga meie toode on eriline ja kordumatu. Üheltpoolt seetõttu, et kõik valmib käsitööna ja teisalt seetõttu, et valdav osa toodetest saab endale peale kas nime või muu teksti, mis mõeldud just kingisaajale. Seega saab iga mänguasja, koti või kaardi sisse juba valmistamise käigus hulganisti häid soove õmmeldud ja soovitud. Me enamasti ise ühtegi kingisaajat ei näe, kuid meie head soovid jõuavad kõikideni salaja ikka :).

Kõik tuduloomad ja kaisulapid, kõrinad, pehmed mänguloomad, kotid ja ka fantaasiategelased on juba ammu olnud personaliseeritavad, ainsana on vaeslapse ossa jäänud seni kaardid. Nüüd parandasime ka selle vea ja meie e-poes on nüüd ka kõikide kaartide juures võimalus paluda meil tikkida kaardile lisaks olemasolevale disainile ka nimi või muu lühike tekst. 

Kõik meie kaardid on läbi ja lõhki taaskastutus - kasutame vanapaberist valmistatud kaardipõhjasid ning peale tehtavad aplikatsioonid valmistame kangajuppidest, mis meil muudest töödest üle jäävad. Kõik illustratsioonid ja personaliseeringud valmivad vabakäe tikkimistehnikas. See on üks eriti loominguline ja vahva protsess - nagu joonistamine, ainult et pliiatsi või pintsli asemel on õmblusmasin (ning muidugi tegija käed, silm ja fantaasia) :).

Hea näide sellest tehnikast on all olevad kaardid. Tegime need ühe lasteaia Sipsiku rühma õpetajatele. Igaüks sai päris oma Sipsiku.

Seega ei pea piirduma vaid hetkel e-poes pakutava valikuga. Teeme suure heameelega ka tellimustöid ja siin on piiriks vaid tellija fantaasia :). Kui soovid kellelegi erilisele midagi erilist, siis kirjuta meile ja kingime koos emotsioone!

 

Kaardid Sipsiku rühma õpetajatele

Kirjuta oma kommentaar