Katsikukaardid, sünnipäevakaardid, õnnitluskaardid, kutsekaardid - vali mänguasjaga sobiv kaart ja ongi komplekt koos :)

MiaPuPe käsitöökaardid

MiaPuPe tootevalikus on nüüd ka hulk käsitöökaarte. Mänguasjade tegemisel jääb ikka üle erinevaid kangatükke ja -ribasid ning enamik neist leiavad nüüd tee kaartidele :). Kaartide põhjana kasutame kas Räpina paberivabriku vanapaberist valmistatud kartongi või siis erinevad pabermaterjalide ülejääke.

Mulle meeldib lisaks õmblemisele väga ka joonistada ja sellise töö juures on väga hea võimalus kaks meeldivat asja ühendada - kõik kaartidel näha olevad illustratsioonid on tehtud õmblusmasinaga joonistades ning ka aplikatsioonid on kinnitatud samamoodi. Kasutan sama tehnikat ka kõrinate ja fantaasialoomade tegemisel.

Suurte kaartite aplikatsioon on kinnitatud eraldi linase riide tükile nii, et soovi korral võib selle kaardi küljest lahti harutada ning õmmelda näiteks kotile, diivanipadjale, mõnele riideesemele või kuhu iganes soovi on.

Meie suured kaardid on saadaval nii tavalise kaardina kui ka rahakaardina. Loodan, et leiad edaspidi iga mänguasja juurde meie valikust ka sobiva kaardi :). Kui soovid midagi päris erilist, siis anna teada, teeme hea meelega ka tellimustöid, nagu ikka :).

Soovi korral saadame Sinu poolt kingituseks valitud mänguasja ka otse kingi saajale. Nüüd saad ka kingile sobiva kaardi juurde valida ja kui kirjutad kasti "personaliseeringu kirjeldus" soovitud teksti, siis kirjutame selle Sinu eest ilusti kaardi sisse ja paneme kingituse teele :).

Heade soovidega,
Mariel

Katsikukaart tüdrukule, katsikukaart poisile

Kirjuta oma kommentaar