Like a Local Guide'i maskottloom

Like a Local Guide

Meil on väga hea meel selle üle, et üha enam palutakse meil teha joonistuste ja illustratsioonide järgi erinevaid mänguasju ja maskottloomi. Nüüd sügise alguses tegime Like a Local Guide'i jaoks nende maskottloomaks olevast koerast nö 3D versiooni.

Like a Local maskottParemal oleval pildil on näha, milline on nende maskottlooma nö digitaalne kujutis ja üleval fotodel on meie loodud 3D versioon sellest. Tegu oli paljuski nö taaskasutusprojektiga, kuna valisime materjaliks vanad teksapüksid, mis on mõnusalt pehmed, kuid samas mitte liiga venivad ning just sellisest materjalist saab tavaliselt kõige parema tulemuse :). Koera nägu on joonistatud õmblusmasinal kasutades vabakäe tikkimistehnikat ning seljas oleva pluusi saab vajadusel ära võtta ja asendada millegi muuga. Kokkuvõttes tuli nunnu pisike loomake, mis on kindlasti armas lisand kontorisse või kus iganes teda kasutada soovitakse. I'le pani täiusliku punkti see, et ka klient jäi tööga väga rahule :).

 

Like a Local Guide on huvitav ja mõnusalt inimesekeskne rakendus, mille eesmärk on pakkuda inimestele autentseid reisielamusi. Selle saavutamiseks on loodud igas asukohas kogukond inimestest, kes jagavad turistidele häid soovitusi, mida igas linnas huvitavat näha ja kogeda saab - millised on põnevaimad vaatamisväärsused, restoranid, kohvikud, kauplused, jne, jne. Nii ei pea enam huvitava reisikogemuse saamiseks lootma vaid brožüüridele ja riiklikele turismisoovitustele :).

Oleme kogunud oma läbi aastate tehtud huvitavamad tööd siia kokku, oled teretulnud uudistama :).

Kirjuta oma kommentaar