Populaarsed lastenimed 2017 - MiaPuPe nimeliste kaisuloomade statistika

Nimeline katsikukingitus

 

 "Uus" aasta on küll juba septembrisse jõudnud, kuid kuna eelmise aasta statistika on endiselt kirja panemata ja alustamiseks pole paremat aega kui NÜÜD, siis siin see on :).

Kokku tegime 2017. aastal ca 450 personaliseeritud toodet, neist 426 olid kas nime või nime ja sünniandmetega (sünniaeg, pikkus/kaal) ning 24 hoopis mingi muu tekstiga.

Populaarseimad tüdrukute nimed olid Adeele, Amanda, Hanna, Lenna, Mia, Nora ja Sofia. Sarnaselt aasta varasemaga on populaarsemate nimede seas endiselt Hanna ja Nora. Kokku tegime tüdrukutele 226 nimelist kaisukat.

Popimad poiste nimed olid Armin, Hugo, Markus, Oliver, Oskar ja Sebastian. Hugo ja Oskar olid popimate seas ka 2016. aastal, teised on meie statistikas uued tulijad :). Poistele läks kokku 200 nimelist kaisukat.

Kõige rohkem nimelisi kaisuloomi tegime mais sündinud lastele ja popimad sünnikuupäevad olid 17, 21 ja 30.

Vähim sünnikaal, mille tikkisime, oli 2708 grammi ja suurim 4760 grammi. Pikkuse osas jäid lapsed 47 cm ja 55 cm vahele.

Päris mitu last on saanud kaks täpselt ühesugust kaisukat, kuna emmede sõnul ei anna lapsed kaisukaid käest, et neid vahepeal pesta. Nii peab neid olema kaks, et pesu ajaks oleks samaväärne asendus olemas :).

Mõnusat kasvamist! 

Kirjuta oma kommentaar