Populaarseimad lastenimed 2016 - MiaPuPe pisikeste klientide statistika

MiaPuPe poulaarsemad lastenimed

Uude aastasse jõudes on tore teha tavapärasest enam igasugust statistikat ja analüüsi, eelkõige iseendale järelemõtlemiseks ja uute plaanide seadmiseks, kuid mitte ainult. Ühe ettevõtte - olgu ta kui pisike tahes - kohta saab panna kokku igasuguseid numbreid ja arvutada soovi korral kümneid suhtarvusid, iseasi, kas need kõik ka vajalikud on :). 

Meie e-poes on olnud nüüdseks umbes aasta aega võimalik tellida oma personaliseeringuga tooteid ja nii on meil armas ülevaade sellest, kes on meie kõige pisemad kliendid, kelle emad-isad, tädid-onud, vanaemad-vanaisad ning kõik teised hoolivad inimesed on soovinud neid üllatada armsate nimeliste kaisukate ja muude toodetega, mis meie valikus.

Möödunud 2016. aastal tegime kokku umbes 300 nimelist toodet, neist 173 tüdrukutele ja 127 poistele. Tõenäoliselt oli neid paari-kolmekümne jagu enam, kuna oleme võtnud vastu ka palju telefoni teel tehtud kiirtellimusi, mis on jäänud annaalides kajastamata :). Sageli tuleb palve, et "mul on õhtul (homme lõunal või kolme tunni pärast) katsikule minek, kas palun saab selleks ajaks ühe nimelise kaisuka, ma tulen ise järele" ja me ikka teeme, kui vähegi võimalik. Sellised soovid on tegelikult väga armsad ja südantsoojendavad :).

Kuid nüüd siis lähemalt sellest, kes on olnud need tuvastatud 300. Tüdrukute nimedest olid kõige populaarsemad Emma, Hanna, Kertu, Mirtel, Nora ja Sandra - neid tikkisime kolm või enam korda. Poiste nimedest olid samast printsiibist lähtudes populaarseimad Aron, Hugo ja Oskar. 

Populaarseimad sünnikuupäevad, mis toodetele lisaks nimedele said tikitud, olid eelmisel aastal 3, 17, 26 ja 28 ning ülekaalukalt populaarseim kuu oli mai kuu. Neist, kellele paluti tikkida ka sündimise kellaaeg, olid täpselt pooled sündinud ajavahemikus 0:00 kuni 7:00 ning ülejäänud pooled muul ajal ööpäevast.

Neist lastest, kellele sooviti lisaks nimele ja sünnikuupäevale ka kaalu ja pikkust, saab teha sellise kokkuvõtte - kõige väiksema sünnikaaluga laps kaalus 2235 grammi ja kõige suurema sünnikaaluga laps 4530 grammi. Meie pisikeste klientide keskmine sünnikaal oli 3534 grammi. Pikkuse poolest oli kõige lühem laps 47 cm, kõige pikem 57 cm ning keskmiseks kujunes 51,2 cm :).

Üks tore fakt on veel - tegime kaisukad vähemalt kolmele paarile kaksikutele. Neid võis ka rohkem olla, kuid need kolm on sünniaja järgi tuvastatavad :).

Mõnusat kasvamist ja kosumist kõikidele meie pisikestele nupsikutele ning emadele-isadele jätkuvat rõõmu ja vastupidamist! Kohtume kindlasti veel :)!

3 kommentaari

  • Tooted on teil tõesti vahvad ja armsad! Meil kodus kaks Birke nimelist? Ja üks nimeline Tudujänes, mille teilt tellisin, rändas katsiku kingiks beebi poisile kaugele Indiasse. Neil väga meeldis?

    Erlike
  • Jah, tõesti! Nii pisikesele poisile tegime ka tudujänese :). Seda tellimust ei tehtud läbi e-poe ja seetõttu jäi statistikast välja.
    Aitäh, Mann!

    MiaPuPe
  • Minu pojale kingiti ka teie tehtud imearmas jänku ja tema parameetrid olid tegelikult veel väiksemad, kui statistikas kirjas (2148 g ja 44 cm).

    Mann

Kirjuta oma kommentaar