Sea aastast inspireeritud tegelased

Tudunotsu, kaisusiga, põrsas

Alanud sea aasta andis põhjuse teha veel ühe uue kaisulooma - üks väike roosa põrsas on ju igati armas kaisukas. Nii on meie valikus nüüd armas roosa tudunotsu ja ka notsu kaisulapp. Mõlema põhikangaks on roosa puuvillane samet.

Nagu kõiki teisi tuduloomi, saab ka neid personaliseerida - tikkida peale lapse nime, sünniaja ja sünniandmed või mõne muu lühikese teksti. Väga armas katsikukingitus kõikidele sel aastal sündivatele lastele.

Nagu fotolt näha, on meil lisaks kaisukatele ka üks mõningase kiiksuga siga :). See tegelane sai loodud lähtudes ühe kliendi erisoovist ja kuna ta sai päris muhe ja omapärane, siis on ta meie e-poes ka kõikidele teistele tellimiseks üleval. Meie enda jaoks on tegu taimetoitlaste jõuluseaga - kui jõulude ajal on traditsiooniks, et jõululaual peab olema siga, siis võib ta ju olla ka sellisel kujul, mitte ainult söömiseks :). Lisaks sobib ta omanäoliseks soolaleiva kingituseks kõikidele, kes sel sea aastal omale uue kodu saavad. Soovi korral kirjutame seale ka lühikese teksti ja nii saab temast armas mälestusese.

Palju õnne kõikidele sea aastal sündinutele! :)

Kirjuta oma kommentaar