Suur ja pehme kaisukaru Lidl'i reklaami

Suur pehme karu

Selle loo alapealkiri võiks olla "Karu kiirabi", kuna produktsioonifirmal Münchhausen oli vaja leida reklaami tegemiseks kiiresti heasüdamlik, suur ja valge karu, aga poest sellist saada ei olnud. Suure all mõeldi sellist inimese pikkust tegelast (ca 1.60 pikk). Mõte nii suur mõmmik valmis teha oli korraks küll hirmutav, aga samas piisavalt intrigeeriv, et peadpidi külma vette hüpata :). 

Suur kaisukaruVäikeseid tegelasi tehes on natuke ikka ruumi, et katsetada ja parandada, siin aga pidi sisuliselt esimese korraga täppi panema - meetrite viisi kangast katsetusteks keegi väga kinni ei ole nõus maksma. Ja täppi kõik õnneks ka läks. Tulemuseks oligi selline ca 1.60 pikk ja umbes 8,5 kg kaaluv karu. Lisaks suurtele mõõtudele sai mõmmile ka suur ja soe süda sisse. Seda oli kohe ka tema silmadest näha - vaatas teine nii armsalt ja mõistvalt otsa. 

Nii suurt karu tehes sai kaisukaru mõiste hoopis teise tähenduse - tavaliselt on kaisukaru see, kes kaissu võetakse, see karu võtab aga lapse (ja miks mitte ka täiskasvanu) ise kaissu. :)

Kui ta meie toas istus ja seina äärest vastu vaatas, siis oli isegi kahju, et ta kohe-kohe ära viiakse, kuid nii suure looma koht ei olegi väikeses toas, talle ikkagi rohkem avarust vaja :).

Meie suurt ja heasüdamlikku mõmmikut kasutati Lidl'i reklaami filmimiseks. Nii et oleme ka reklaami- ja filmitööstuses nüüd (suurt ja pehmet) käppa pidi sees!

Linkidele klikates näeb fotosid mõmmikust uues töökeskkonnas: mõmmik oma uute kolleegidega ja mõmmik kontori laua taga plaane tegemas.

All fotodel on näha meie mõmmik ka tööhoos - prožektorid ja filmimehed ümberringi. Reklaamiklippi saab vaadata Youtube'ist.

Suur karu võtteplatsil

Kirjuta oma kommentaar