Tule Mardilaadale jõulukinke varuma!

Mardilaat_2018_MiaPuPe

Mardilaat toimub sel aastal 8.-10. novembrini Tallinnas Saku Suurhallis. Tavapärase nelja päeva asemel on sel aastal ilusa käsitöö imetlemiseks ja ostmiseks aega kolm päeva - ära siis maha maga :).

Ootame Sind neljapäeval kell 12-19, reedel 10-21 ja laupäeval 10-18.

Meie valikus on traditsiooniliselt palju erinevaid tuduloomi - tudujänes, kaisukaru, tuduhiir, tudukass, unelammas ja kaisuahv ning ka kaisulapid (mis jõuavad järgmise nädala jooksul ka e-poodi) - viite värvi jänese kaisulapp, hiire kaisulapp ja karu kaisulapp. Kõrinate fännidele on ka valik naturaalsest linasest kangast kõrinaid :).

Natuke suurematest loomadest on endiselt valikus ja Mardilaadal kaasas pikakoivalised jänesed, konn, rebane, Muki, Pontu ja linane kass.

Kes on huvitatud nukkudest, siis neile on valik baleriine (paar tükki on esimesel fotol ka näha). Selline nukk on armas kingitus väikestele tüdrukutele, kes hakkavad nukkudega mängima ja soovivad neid igasugustesse võimalikesse ja võimatutesse poosidesse sättida :). Nad on rõõmsavärvilised ja igati turvalised mängukaaslased.

Meie juures leiab ka valiku jõulukaarte, sünnipäevakaarte ja katsikukaarte.

Nagu ikka, on midagi ka kõikidele neile, kes armastavad mõningase kiiksuga asju :). 

Mardilaat_fantaasiategelased

 

MiaPuPe_helkurOleme muidugi teinud ka portsu erineva disaini ja kujuga helkivaid aksessuaare - on kollilisi, karusid, jäneseid, liblikaid, koeri, kasse, porgandeid, jne. Möödunud Mardilaadal osutusid nee väga populaarsetest. Loodame, et jagub kõikidele soovijatele.

Sel aastal on esimest korda kaasas ka sarnases stiilis valmistatud võtmehoidjad :).

Päris kõike ei jõua üles pildistada, kuid võime lubada, et esimestena kohale tulijatel on lai ja hea valik.

Mardilaata korraldab Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liit

Oled oodatud! :)

 

 

 

 

 

  

Kirjuta oma kommentaar