Lapitekk ja padi Sinu lapsele

Iga laps on väärt vähemalt ühte vaid temale mõeldes tehtud lapitekki või patja. Tegelustekk / voodikate või padi, millel on kasutatud lapsele meeldivaid värve ja motiive ning miks mitte ka lapse enda joonistusi, arendab tema tähelepanu ja taju ning on ilus mälestus kogu eluks. Ja muidugi emmel-issil ka armas vaadata :).

Mariel on meister tegema igale lapsele just temale sobiva teki ja padja ning lubame, et erilisus on garanteeritud :). Pole vaja muud, kui mõningaid juhtnööre, mis värvid ja motiivid tekil / padjal võiksid olla, kui suur see peaks olema ning muu võite jätta juba Marieli hoolde. 

Paremal olevatel fotodel on padjad suurusega 50x25cm ning sellise padja hind on orienteeruvalt 50 EUR. 

All fotol on üks väikesele tüdrukule tehtud lapitekk, kus on peal liblikas, lilled, südamed ning ka tema nimetähed. Teki mõõdud on 100x120 cm. Sarnaste tekkide hinnad algavad 120 EUR'st. Hind sõltub lisaks teki suurusele ka aplikatsioonide arvust ja keerukusest, kuna nende tegemine on lapiteki juures üks aeganõudvamaid töid.

Kui soovid tellida kas oma või kellegi lähedase lapsele sarnast või ka hoopis teistsugust (siin on piiriks vaid fantaasia :)) patja ja/või tekki , siis võta palun meiega ühendust kirjutades emaili aadressile miapupe@gmail.com :)

 

All fotodel ka näiteid lapse enda joonistuste järgi tehtud aplikatsioonidest. Sel juhul tuleb kõige parem tulemus nii, kui laps joonistab (või kirjutab) otse kangale ning seejärel fikseeritakse joonistus tekile õmblusmasinaga. Väga armas viis säilitada lapse varase lapseea unikaalne joonistamisstiil ning ka käe-ja jalajälg :).

Kirjuta oma kommentaar

Ebatsensuursete kommentaaride vältimiseks vaadatakse kommentaarid enne avalikustamist moderaatori poolt üle